Inburgering Online

Inburgeringscursus voor het Inburgeringsexamen buitenland

                 

Cursus Nederlands Leren Online

Nederlandse taallessen

Onze online Nederlandse inburgeringscursus is speciaal gericht op het Inburgeringsexamen Buitenland benodigd voor de aanvraag van een MVV visum en bestaat uit 40 volledige en uitgebreide lessen voor de examenonderdelen "Luistervaardigheid en Spreekvaardigheid" en alle foto's "Kennis van de Nederlandse Samenleving" met beeld en geluid.

Beginnende bij de eerste les leer je alles om te kunnen slagen voor het Inburgeringsexamen Buitenland bij de Nederlandse Ambassade van het land waarin je woonachtig bent.

Wij hebben deze speciale online inburgeringscursus ontwikkeld waarin je alles van het inburgeringsexamen kunt leren. Je leert geheel online en je kunt zodoende in je eigen tijd en op je eigen computer, laptop, tablet of smartphone alle online lessen volgen.

Kennis van de Nederlandse Samenleving - Inburgeringsexamen

De inburgeringscursus bevat ook alle 100 fotovragen "Kennis van de Nederlandse Samenleving" met geluid. Een gratis voorproefje vindt je op: Inburgeringscursus - Oefentoetsen KNS

Gratis Lessen - Inburgeringstoets

Om je een indruk te geven van onze inburgeringscursus bieden wij de eerste 3 lessen gratis aan. Daarna kan je de gehele inburgeringscursus bestellen.

Ondersteunende talen

Naast volledige nederlandse versie kun je kiezen uit 1 ondersteunende taal. De beschikbare talen zijn Engels, Frans, Russish, Portugees, Spaans, Tagalog, Thai, Chinees, Vietnamees en Turks.

De inburgeringscursus:

Je krijgt 120 uur toegang om de gehele inburgeringscursus te volgen voor € 89,95. Indien deze 120 uren niet toereikend zijn heb je de mogelijkheid om extra toegangsuren na te bestellen. Extra uren kosten € 15,00 per blok van 20 uur.

Nadat je hebt besloten de inburgeringscursus te bestellen dien je een login-naam en wachtwoord aan te vragen om toegang te krijgen tot de gehele cursus. De aanvraag van een login-naam en wachtwoord geschiedt geheel automatisch door het aanvraagformulier in te vullen.

Nadat je betaling bevestigd is door ons betaal systeem krijg je automatisch de beschikking over de aangevraagde 120 uren toegang tot de gehele cursus.

De gehele online inburgeringscursus bestaat uit:

 40 lessen Nederlandse taal "Leesvaardigheid" en "Spreekvaardigheid"
 Proefexamens voor alle examen onderdelen
 Alle 100 fotovragen "Kennis van de Nederlandse Samenleving" met beeld en geluid
 Volledige Nederlandse versie
 Volledige versie in 1 ondersteunende taal (Keuze uit: Engels, Frans, Russisch, Portugees, Spaans, Tagalog, Thai, Chinees, Vietnamees, Turks)
 Optie om extra uren te bestellen (20 uur voor € 15,00)

 


Beschikbare Talen

Nederlands - Nederlands
Engels - English
Filipijns - Filipino
Frans - Français
Russisch - Русский
Chinees - 中文

Thais - ไทย
Vietnamees - Tiếng Việt
Spaans - Español
Portugees - Português
Turks - Türkçe