Inburgeringsexamen - Inburgering
Login Naam:   

Wachtwoord:

 

Aanmelden || Wachtwoord verloren

 
Additioneel - Prive-les ter voorbereiding op het inburgerings-examen bij de Nederlandse ambassade via Skype.
 

Dutchtutor is marktleider op het gebied van inburgeren via internet. Op dit moment zijn wij aktief in ongeveer 20 verschillende landen. Met behulp van onze online inburgeringscursus kan uw partner zich geheel zelfstandig voorbereiden op het inburgerings-examen. Zelfstudie is voor veel van onze cursisten de perfecte oplossing. Voor Dutchtutor cursisten die liever additioneel door een docent begeleid willen worden is een team van professionele docenten beschikbaar. Wij doen dat via Skype. Dit is een ideaal platform om op afstand op een efficiënte manier kennis over te brengen.

Hoe werkt het?

1. Het volgen van privé-lessen via Skype is buiten het standaard cursusbedrag van Dutchtutor om. Nadat u de online cursus heeft besteld en betaald kunt u via het afgeschermde member gedeelte contact opnemen met een van de onderstaande docenten om een lesplan af te spreken en de vergoeding voor de lesuren af te handelen.

 
Mijn naam is Saskia. Ik ben afgestudeerd aan de Universiteit van Utrecht met Algemene Letteren. Ik ben actief als
docent Nederlands voor anderstaligen in Peru en geef er privé les ter voorbereiding van inburgeringsexamen in het
buitenland. Dit doe ik in het land waar ik woon: Peru en via Skype aan cursisten in alle Spaanstalige landen in Zuid-
Amerika. Nederlands is mijn moedertaal en ik spreek vloeiend Spaans, Engels en Duits.
Ik geef het liefst les aan spaanstaligen.
Klik hier voor meer informatie over Saskia.
  Ik heet Sanderijn, ben afgestudeerd te ‘s Gravenhage, Nederland, waar ik het Diploma Nederlands, Engels, Frans en Duits behaalde. Tot op heden weid ik mij aan het verrijken van mijn talenkennis.
Als taaldocente Nederlands, Engels en Frans voor anderstaligen met ruim 18 jaar ervaring geef ik privé-les ter voorbereiding van het inburgeringsexamen.
Nederlands is mijn moedertaal en ik spreek vloeiend Engels, Hebreeuws, Duits en Italiaans. Het liefst geef ik les aan Frans-, Engels- of Hebreeuws-taligen
Klik hier voor meer informatie over Sanderijn.
Ik ben zojuist gepensioneerd neurochirurg. Ik ben tweetalig opgevoed in diverse buitenlanden (Nederlands/Engels) en heb zes jaar in Duitsland gewoond en gewerkt. Ik spreek Engels en Duits accentvrij en vloeiend. Ik heb aan het ITV in Utrecht de opleiding tolk/vertaler Russisch afgerond. Ik spreek verder nog redelijk Frans, Chinees (Mandarijn) en een heel klein beetje Thai. Hoewel ik geen "echte" taalleraar ben heb ik wel veel ervaring in lesgeven en ook in het onderwezen worden in vreemde talen.
Klik hier voor meer informatie over Dick
Mijn naam is Elena Zyuzina, Ik ben afgestudeerd aan het Pedagogical State Instituut te Sterlitamak, Rusland waar ik het Diploma met lof heb behaald. Als taaldocente Nederlands geef ik privé online-lessen,
onder andere ter voorbereiding van het inburgeringexamen in het buitenland.
Russisch is mijn moedertaal en ik spreek vloeiend Nederlands. Het liefst geef ik les aan Russischtaligen ...
Klik hier voor meer informatie over Elena
Mijn naam is Esther. Ik heb mijn Master studie (Algemene Cultuurwetenschappen) aan de Universiteit van Amsterdam afgerond. Ik ben geboren in Nederland maar woon sinds vier jaar in Guatemala Stad. Ik heb inmiddels enkele jaren ervaring in het geven van Nederlandse les (om het inburgeringsexamen te halen en/of de taal te leren). Ik heb veel geduld en mijn leerlingen slagen over het algemeen met goede resultaten. Ik heb vooral ervaring in het geven van les aan Spaanstaligen, maar ik spreek ook vloeiend Engels.
Klik hier voor meer informatie over Esther

Wij zoeken Privé-docenten die naast accentloos Nederlands ook nog minimaal 1 van de volgende talen spreken: Portugees, Russisch, Mandarin-Chinees of Turks. Docenten die voornoemde talen als moedertaal hebben worden uitdrukkelijk uitgenodigd om te reageren.

U kunt DutchTutor bereiken per e-mail.

Ons e-mail adres is: